BOOM element: kennis in duurzaam boombeheer

Niet alleen hebben Bas en Inge een passie voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groen. Zij zijn tevens specialist in boomverzorging, boomrealisatie en boomonderzoek & advies. Boomverzorging is een vak apart; een specialistische tak binnen het hoveniersvak waarbij veel kennis en ervaring vereist is. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om meerdere losse bedrijfselementen op te zetten. Naast TUIN element, laten wij je graag kennismaken met onze succesvolle onderneming BOOM element.

Krachtig in kennis

Kennis is macht en dat geldt zeer zeker als het gaat om het beheer van bomen. BOOM element is het adres als het gaat om boomverzorging, onderzoek en advies. Wij beheren bomen in elke fase van hun leven. Of het nu gaat om snoeien, rooien, ziektebestrijding of groeiplaatsver- betering: onze vakbekwame mensen geven u graag het juiste advies en nemen de zorg uit handen.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer (semi-)over- heden, instellingen, landgoederen en bedrijven. Naast zakelijke opdrachtgevers kunnen ook particulieren bij ons terecht.

Efficiënt en doelgericht gaan wij voor u aan het werk. En bij moeilijk begaanbare plaatsen kunnen wij dankzij divers inzetbaar materiaal eveneens de klus klaren. Klik op onderstaande link voor meer informatie op onze website. En neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

www.boomelement.nl

GROEN element: Optimaal onderhoud van uw groene omgeving

Onze passie voor groen én het ondernemerschap, vertaalt zich in onze droom om een nieuwe bedrijfsonderdeel op te zetten. Namelijk GROEN element, speciaal gericht op de zakelijke markt en overheidsinstanties. GROEN element is momenteel in oprichting, werkzaamheden voeren wij al uit.

Je kunt hierbij denken aan:

  • Onkruidbestrijding op (half)verhardingen (grindstroken, splitvlakken in tuinen en parkeerplaatsen bij bedrijven)
  • Seizoensonderhoud van beplanting en gazons (bijv. schoffelen, maaien, machinaal of hand- matig) in zakelijke tuinen, openbaar groen, land- goederen en tuinen van instellingen

De toegevoegde waarde van GROEN element is het meedenken als het gaat om budgetbeheersing, gewenst kwaliteitsniveau van het groen en ontwerptechnische en duurzame oplossingen. We zijn gecertificeerd voor CO2-prestatieladder niveau 3, VCA (veiligheid en arbo) en erkend leerbedrijf. Onze klanten zijn onder andere (semi)overheden, instellingen, landgoederen en zakelijke markt.