Ondernemen, het is en blijft fantastisch, zeker als je het als echtpaar samen kunt doen. Betekent dat dan dat we altijd over werk praten? Zeker niet, maar als je samen dezelfde passie deelt ontstaan de mooiste ontwerpen en ideeën.

Binnen TUIN element, maar dat geldt ook voor BOOM element en GROEN element , gaan we voor een optimale vertaling van uw wensen. Of het nu gaat om een tuin voor je als particulier of om de inrichting van het groen rondom uw bedrijf of instelling; jouw droomtuin komt er!

Onze drive

We zijn beiden enorm gemotiveerd voor onze klanten en ons bedrijf. Inge: “Ik ben heel blij en vooral trots op waar we nu staan. Samen met onze gemotiveerde teams bouwen we elke dag aan prachtige groene projecten met een duurzaam karakter.” Bas geniet van een goed gesprek met een nieuwe of bestaande klant: ”Dat motiveert mij om lekker te kunnen werken. Mooi werk maken en klanten blij maken met een fantastisch groen resultaat, daar doe ik het voor!”

Vakmensen

Toch kunnen wij dat niet alleen. Hoewel Bas aan het roer staat en Inge het ontwerpdeel en officemanaging voor haar rekening neemt beginnen wij niets zonder onze fantastische vakmensen. Mensen die hart hebben voor de zaak, hart hebben voor groen en gaan voor een tevreden klant. Dat geldt zowel voor de aanleg als voor het onderhoud van tuinen en bomen. ‘Alles wat je aandacht geeft groeit’ zo luidt een bekende uitspraak. En dat geldt zeer zeker ook voor groen!

Mocht je door het lezen over ons nieuwsgierig zijn naar wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Graag tot ziens!

Bas en Inge Gijsbers