Ben je helemaal tevreden met het tuinontwerp, de offerte én de planning? Dan starten onze ervaren hoveniers met de aanleg van jouw unieke droomtuin. Wij werken alleen met de beste materialen en leveren een tuin af waar je lange tijd plezier van hebt. Beplanting, sierbestrating, grondwerk, vijver, verlichting, tuinmeubels, pergola of overkapping. Wij verzorgen de complete aanleg van A tot Z. TUIN element staat garant voor vakmanschap en creëert een droomtuin die al jouw verwachtingen overtreft.

Kennis, kunde en vakmanschap

Welke planten zijn geschikt voor de standplaats in mijn borders? Hoe krijg ik in elk seizoen bloeiende beplanting? Welke ondergrond pas ik toe onder mijn terras en oprit? Welke boom gedijt in deze grondsoort? De experts van TUIN element hebben niet alleen passie voor hun vak, ze zijn er ook de allerbeste in. Wanneer jij jouw tuin laat aanleggen door TUIN element, haal je kennis, kunde, ervaring, vakmanschap én topservice in huis. Zodat jij er zelf geen omkijken naar hebt.

“DE VAKMENSEN VAN TUIN ELEMENT HEBBEN ERVOOR GEZORGD DAT WIJ KUNNEN GENIETEN VAN ONZE NIEUWE DROOMTUIN. WE ZIJN SUPER TEVREDEN OVER DE FIJNE WERKWIJZE EN GOEDE ORGANISATIE VAN DE AANLEG VAN ONZE TUIN.”

Dhr. Willemstein, Nijmegen

Onze werkwijze

Als het eenmaal duidelijk is hoe jouw droomtuin eruit komt te zien, maken wij een duidelijk gespecificeerde offerte. Wanneer deze is goedgekeurd, is het tijd om over te gaan naar de daadwerkelijke uitvoering.

Allereerst halen we jouw tuin leeg. Onze hoveniers gaan netjes te werk en verwijderen alle losse materialen, evenals boomstobben en bestrating. Al het puin en groenafval wordt afgevoerd, hier heb jij geen omkijken naar. Vervolgens begint het opbouwen van de nieuwe tuin. Het ontwerp wordt vakkundig uitgezet met de exacte hoogtes. Met het grondwerk wordt de tuin voorbereid om vervolgens het straatwerk aan te leggen met een keurige afwatering, geschikt voor elke regenbui. We gaan aan de slag met de technische onderdelen, zoals een erfafscheiding, verhoogde plantbakken, waterelementen, tuinhuis, schuur of overkapping. Ook de tuinverlichting en beregening wordt in deze fase professioneel en met moderne faciliteiten aangelegd.

De laatste fase van de tuinaanleg bestaat uit de afwerking van de tuin. Hierbij hoort onder andere het aftrillen en invegen van de bestrating en het licht snoeien en opbinden van de beplanting die zojuist is geplaatst. Ook het behandelen van eventueel houtwerk nemen wij voor onze rekening. Tot slot wordt al het overblijvende restafval netjes afgevoerd. Uiteraard krijg jij gedurende het hele proces een dagelijkse terugkoppeling van de werkzaamheden.

En dan is het moment daar: jouw droomtuin is klaar. Na het werk lopen we samen de tuin door. Zijn er bijzonderheden? Is alles conform de opdracht uitgevoerd? Ben je tevreden? De laatste onderhoudsadviezen worden aan je overgedragen en daarna is het voor jou tijd om te gaan genieten van je gloednieuwe droomtuin.

De voordelen van TUIN element:

  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak
  • Voor iedere tuinwens een oplossing
  • Oog voor detail
  • Heldere communicatie
  • Alle expertise in huis

Een ontwerp voor jouw droomtuin ontvangen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinontwerp en -aanleg op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze projectadviseur.