Wil jij lekker loungen in een moderne, strakke tuin? Zie jij jezelf al ontspannen in een weelderige tuin met veel groen? Of geniet je liever van een mediterrane tuin met palmen en een zwemvijver? Wat jouw wensen ook zijn, wij maken een inspirerend en passend tuinontwerp.

Jarenlange ervaring

TUIN element ontwerpt de plek waar jij geniet, beleeft, deelt en herinnert. Daarbij combineren we onze kennis, kunde en creativiteit met jouw wensen. Vanachter de tekentafel creëren wij een maatwerk tuinontwerp waar jij je prettig bij voelt. Onze jarenlange ervaring maakt dat we jouw tuinwens in een handomdraai weten te vertalen naar een uniek en professioneel tuinontwerp.

 

“ONZE TUIN IS DANKZIJ HET VERRASSENDE ONTWERP VAN TUIN ELEMENT EEN UITNODIGENDE PLEK GEWORDEN. DAT IS NOG EENS FIJN THUISKOMEN!”

Mw. Van Beek, Druten

Onze werkwijze

Iedere samenwerking begint met een goed gevoel en wederzijds vertrouwen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis, vertellen wij meer over onszelf en bespreken we al jouw wensen en uitgangspunten. Modern of landelijk? Groene vingers of onderhoudsarm? Kinderen of geen kinderen? Bestrating of grind? Vragen die onze ontwerper vooraf nauwkeurig inventariseert.

Vervolgens gaan wij aan de slag met jouw ontwerp. Jij kiest zelf waar je behoefte aan hebt. Dat kan een globale schets zijn, een gedetailleerd ontwerp, een uitzettekening, een beplantingsplan of advies over verlichting en materiaal. Een duidelijke ontwerptekening geeft een goed beeld van hoe jouw droomtuin eruit gaat zien. Hierin houden we rekening met de omgeving en jouw manier van leven. Bovendien nemen we de actuele trends en ontwikkelingen mee. Een 3D-ontwerp helpt om het beeld verder helder te maken. En het beplantingsplan geeft je een goede indruk van de groene sfeer in jouw aanstaande tuin. De laatste fase is die van het definitieve werkplan. Hierin zetten we een duidelijk gespecificeerde offerte uiteen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Tevens staat hier de definitieve ontwerptekening in voor onze medewerkers. Voordeel: zij weten hun taken, jij kent de precieze planning. Ga je akkoord? Dan gaan wij aan de slag!

De voordelen van TUIN element:

  • Jarenlange ervaring
  • Eigen ontwerper in huis en nauwe samenwerking met externe ontwerper en architecten
  • Passie voor het vak
  • Voor iedere tuinwens een oplossing
  • Oog voor detail
  • Heldere communicatie
  • Alle expertise in huis

Een ontwerp voor jouw droomtuin ontvangen?

Wil jij een uniek en persoonlijk tuinontwerp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze ontwerper. Of klik op onderstaande links voor onze externe ontwerpers en architecten.

www.toffetuinen.nl

www.burowinters.nl

www.degroenkamer.nl