Wil jij jouw tuin mooi en in vorm houden? Dan is regelmatig onderhoud super belangrijk. Ontbreekt het jou aan tijd of vakkennis om dit zelf te doen? TUIN element neemt de werkzaamheden graag (gedeeltelijk) uit handen. Wij weten namelijk exact wat jouw tuin nodig heeft om het mooist tot zijn recht te komen. Zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten, beleven en ontspannen.

Kennis, kunde en ervaring

Welke snoeimethode hoort bij deze heester? Hoe vaak en wanneer heeft een gazon bemesting nodig? Hoe zorg ik voor kraakhelder water in mijn vijver? En hoe onderhoud ik mijn terras en verlichting? Iedere tuin heeft zo zijn eigen gebruiksaanwijzing. Gelukkig zijn onze hoveniers ervaren mankrachten. Met kennis, kunde en passie zorgen wij ervoor dat jouw tuin weer straalt als nooit tevoren.

“WAT FIJN DAT ONZE TUIN WEER HELEMAAL NETJES, SCHOON EN IN VORM IS. EINDELIJK WEER GENIETEN VAN DIE MOOIE BORDER.”

Dhr. Derks, Oosterbeek

Onze werkwijze

Wij voeren onderhoud zowel eenmalig uit als op contractbasis. Jij bepaalt zelf de frequentie, intensiviteit en de soort werkzaamheden. We zijn flexibel en denken graag met je mee, op alle vlakken. Tijdens een kennismakingsgesprek adviseren we graag over het onderhoudsplan dat past bij jouw tuin. Vervolgens maken we een gedetailleerde offerte met daarin het aantal onderhoudsbeurten, de periode en de prijs.

Wij werken alleen met de beste machines en het onderhoud wordt uitgevoerd door vaste, ervaren, klantgerichte hoveniers. Als vanzelfsprekend krijg je tijdens de onderhoudsperiode regelmatig een terugkoppeling van ons. We bespreken de voortgang en kwaliteit van het tuinonderhoud, adviseren waar nodig en stellen in overleg met jou aanpassingen voor.

De voordelen van TUIN element:

  • Jarenlange ervaring
  • Flexibel óf frequent tuinonderhoud: jij bepaalt
  • Passie voor het vak
  • Voor iedere tuinwens een oplossing
  • Oog voor detail
  • Heldere communicatie
  • Alle expertise in huis

Jouw tuin laten onderhouden door een vakman?

Neem dan gerust contact op met TUIN element. Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden met je door te spreken.