Aanleg

 Onderhoud

Klapstraat 1 B

6654 AL AFFERDEN (GLD)

info@tuinelement.nl

tel: 0487 511 504

 Ontwerp

 Advies

 Contact

Consumentenvoorwaarden

Business-to-business voorwaarden

 

Tuin-Element BV zet Van Laar's Hoveniers in Afferden (Gld.) voort

Tuin-Element BV is dé hovenier voor aanleg en onderhoud van tuinen, bedrijfsterreinen, landgoederen en ander hoogwaardig groen.
Sinds januari 2019 wordt in Afferden (Gld) na 26 jaar Van Laar’s Hoveniers voortgezet door Tuin-Element BV met hetzelfde vaste team medewerkers. Het werkgebied beslaat de regio Midden-Nederland, grofweg de omgeving tussen Arnhem, Nijmegen, Tiel tot aan Utrecht, Rotterdam en ’s-Hertogenbosch en met regelmaat ook daarbuiten. 

 

Bas en Inge Gijsbers zijn ervaren en professionele groen-ondernemers en zullen dezelfde service in het werk bieden zoals u dat gewend bent van het voormalige bedrijf. Prettig is dat voormalige eigenaren, Peter en Ineke van Laar, werkzaam blijven binnen het bedrijf.

 

Deze website is nog in constructie en daarvoor verwijzen wij u tijdelijk voor inhoudelijke informatie omtrent aanleg en onderhoudswerk naar de site van Van Laar’s Hoveniers.

 

Onze bedrijfsinformatie:

 

Tuin-Element BV 
Klapstraat 1 B
6654 AL AFFERDEN (GLD) 
Tel: 0487 511 504
Email: info@tuinelement.nl
Internet: www.tuinelement.nl 
IBAN: NL67 RABO 0337 5804 80 
KvK 73920509
BTW NL859710257B01

Tuin-Element streeft ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten. Wij hebben in het beleid voor duurzaam ondernemen doelstellingen en acties geformuleerd om continu te werken aan verbetering van behaalde resultaten. Dit verwezenlijken wij onder andere door deelname aan de CO2 prestatieladder.

 

De CO2 prestatieladder is een instrument om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen te stimuleren tot CO2-bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat daarbij met name om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van transportmiddelen en materieel en het gebruik van duurzame energie. Om inzicht te geven hebben wij de volgende documenten gepubliceerd;

 

3.A.1 CO2 footprint (referentiejaar 2019)

3.A.1 CO2 footprint 2020 6M

3.B.1 CO2-reductie doelstellingen

3.D.1 Keteninitiatief

Klik hier voor informatie op website SKAO